Dogwalking Dogwalking

DOGWALKING :

 NÄR  man erbjuder tjänster med dogwalker "som passar till alla" så erbjuder man hund rastning på hög nivå, med en professionell dogwalker det kan finnas olika anledningar att man väljer denna tjänst.Promenaderna med din vovve finns i olika Abonnemang att välja på.
 

NYHET FLEXIRASTNING

 

Se prislistan till vänster i menyn...

 

  

"Foderinköp"

1/1-11  www.hemfoder.se erbjuder våra hundrastare och deras kunder gratis leverans på beställningar över 300 kr. "Hos Hemfoder.se kan du få hemleverans av hundfoder, kattfoder och kattsand ända fram till din dörr oavsett var i Sverige du bor. Vi har de flesta fodermärkena på marknaden och tar ständigt in nya varumärken för att du ska kunna ge din hund eller katt just det den vill ha. Vi underlättar med snabba leveranser och god service."
 

"KLOKLIPPNING"

Det är många som har problem med att klippa klorna på sin hund. Dels för att tassarna på hunden är ett mycket känsligt område och därmed en orolig hund, men även för att ägarna är oroliga för att klippa fel. Det är givetvis lättast att börja vänja hunden redan som valp. Låt oss gör jobbet åt dej... 

 

Priser :  85:- -100:- 

sköhetsvård sköhetsvård

"PÄLSVÅRD & ÖRONRENGÖRING"

 

En hund bör man inte bada för ofta. Om pälsen är smutsig måste hunden naturligtvis badas, men annars bör man hålla sig till att bada dem varannan månad. Detta är då för en normal och frisk hund.

När du badar din hund se till att använda ett schampo som är för hundar. Dessa är oparfymerade och gjorda för att passa hundarnas Ph balans. Detta gör så att hårbotten och pälsen mår bra.

Har din hund mycket mjäll kan du med fördel använda Selukos schampo. Detta hjälper till att återställa den rätta balansen och minskar mjället hos hunden. Lite som ett mjällschampo för oss människor.

Misstänker du ohyra hos din hund bör du bada den med Alugan eller Dermocan schampo. Vilket beror på vad du har för ohyra på hunden.

 

Hundar med lång päls måste självfallet borstas ofta så att det inte blir tovor i pälsen. Och korthåriga bör borstas med en speciell borste för dem. Valet av borste till hunden är viktigare än vad många tror. Man kan ge hunden små sår i huden om man använder fel borste. Är du osäker på vad som är bra för din hund? Prata med personalen på din lokala zoo affär så kan de säkert hjälpa dig rätt i denna djungel av borstar, kammar och kardor.

Vi badar och gör din vovve fin från topp till tass 

 

VÅRA PRISER (paketpris)

 

Badning,öronrengöring,kloklippning borstning av päls   350:- -650:-

beroende på storlek av hund....

 

 

"VETERINÄRBOKNINGAR"

 

Ibland så får man inte tiden att räcka till

vi bokar och besöker veterinärn åt er med eran vovve

Priser: (allt i ett)

bokning , hämtning,lämning hos veterinärn

  fr 250:-